Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Watertaxi Terschelling

TERSCHELLING - Een veerboot en een watertaxi zijn tussen Terschelling en Vlieland in aanvaring gekomen. Volgens de kustwacht worden twee opvarenden van de watertaxi vermist.

Ovqy8 6bcd6 M
Ovqy8 6bcd6 M

06 109 536 59 Heeft u de boot gemist in Harlingen.

. Er zijn meerdere mensen in. Op de Waddenzee bij Terschelling is een aanvaring geweest tussen een snelboot en een watertaxi. Bij een aanvaring tussen een veerboot en watertaxi bij Terschelling zijn zeven mensen te water geraakt. In the morning at around 715 am the water taxi Stormloper with eight people on board crashed into the fast ferry Tiger off the Wadden Sea island of Terschelling.

Op de Waddenzee bij Terschelling is vrijdagochtend een aanvaring geweest tussen de snelboot Tiger van Rederij Doeksen en de watertaxi Stormloper. Bij een aanvaring tussen een veerboot en watertaxi bij Terschelling zijn zeker twee mensen gewond geraakt van wie er een met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht. Daarbij is een onbekend aantal. Of wilt u misschien een dagje op Vlieland kijken vanaf.

Op de Waddenzee ten westen van Terschelling heeft vrijdagochtend een aanvaring plaatsgevonden tussen een veerboot en een watertaxi. Watertaxi Harlingen - Terschelling - Vlieland en visa versa Bel ons op Tel. Volgens de kustwacht worden twee opvarenden van de watertaxi vermist. Bij een aanvaring tussen een veerboot en watertaxi bij Terschelling zijn zeven mensen te water geraakt.

Op de Waddenzee zijn vanochtend de veerboot Tiger en de watertaxi Stormloper met elkaar in aanvaring gekomen. Eén van hen - een kind van 12 jaar - wordt nog vermist de anderen. In de Waddenzee bij Terschelling heeft vrijdagochtend een aanvaring plaatsgevonden tussen snelboot Tiger van Rederij Doeksen en de watertaxi Stormloper. Joep Evenga 24 zat vanochtend op de sneldienst vanuit Terschelling naar Harlingen die kort na vertrek een aanvaring had met een watertaxi.

Watertaxi op de kant getakeld. Daarbij zijn een onbekend aantal. Lees verder Towing. Op de Waddenzee bij Terschelling is een aanvaring geweest tussen een snelboot en een watertaxi.

Voor de aanvaring in het Schuitengat tussen Vlieland en Terschelling op vrijdagochtend om 0712 uur voer volgens data van Marine Traffic zowel watertaxi Stormloper. Op de Waddenzee ten westen van Terschelling heeft vrijdagochtend een aanvaring tussen een veerboot en een watertaxi plaatsgevonden. In het Schuitengat op de Waddenzee nabij Terschelling heeft vrijdagochtend om 0712 uur een aanvaring plaatsgevonden tussen snelboot Tiger van Rederij Doeksen en de. De KNRM heeft mensen opgepikt uit het water zegt een.

De zeven passagiers aan boord van de vrijdagochtend bij Terschelling verongelukte watertaxi Stormloper waren allemaal verbonden met bouwbedrijf Friso uit Sneek. Er zijn volgens de Koninklijke Nederlandse Redding. Een van hen wordt nog vermist de anderen zijn uit het water gehaald. Watertaxi dag en nacht beschikbaar Wij onderhouden met onze snelle rescueboten een flexibele watertaxidienst tussen Harlingen Terschelling en Vlieland.

Eén van hen wordt nog vermist de anderen zijn uit het water gehaald. Bij een aanvaring tussen een veerboot en een watertaxi bij Terschelling zijn zeven mensen te water geraakt.

Watertaxi De Bazuin De Connectie Met Terschelling En Vlieland Snel Naar Terschelling Of Vlieland
Watertaxi De Bazuin De Connectie Met Terschelling En Vlieland Snel Naar Terschelling Of Vlieland
G11bogldvpsdqm
G11bogldvpsdqm
Hx6firitqzm4im
Hx6firitqzm4im
Wzl5bi4ltxb4im
Wzl5bi4ltxb4im
Vloot Watertaxi De Bazuin Priveboot Naar Terschelling Of Vlieland
Vloot Watertaxi De Bazuin Priveboot Naar Terschelling Of Vlieland

Posting Komentar untuk "Watertaxi Terschelling"